Wednesday, July 29, 2009

27/7 ~ De surprise Busday event For SuTonG_^)v


The Story Begins....~ Nadhirah n Tt Ngam Bepesbuk N ngam online jua lastweek Dalam beceta2 sal first outing ke Pantai muara after sut bAlik from Betapa ehehhe ;P kami Pun beceta sal de upcoming big day aka busday sut on the 24th july ..masa atu we basically plan roughly saja then decide laa to give msg to everyone tru FB ;)

after diskuss2 with everyone n on 27/7 sofar everyone okay but unfortunately ryna inda dapat p since cake dah beorder so dgn sedyhnya kami have to continue de plan sorry ryna ~ N ehhehe nijah banar nya inda belaku p ahaahh tt anie majal jua ;p ehheheh biarlaa rahasia apa2 jaa plan kami atu ahahha banar nya byk changes nie dari plan A ke Plan B and From Plan B ke part 1 and ke part2 kali bebalik ke part 1 ahahah p final plan is to ask rehan do de acting coz i knw she can do it better ;) if tt yg membual wahaahah sure panya ..ahaha mls kan nyambung ;P

And ehheheh guess wat sutong aka liyana ~ terkezut beruk eheheh ;p pucat berabis ya + ada blushing2 jua wakakka~ from that face i knw dat our planned is successful!!! alhamdullilah ..._^)v


Thankz to rehan coz ya convince kan sut ehhehe n high Five to everyone [Rehan,Nad,Beqah,nijah,Tyrah ] coz we did de celebration atu grand berabis n for me de part kita betapuk n plan all de things atu dahsyat haahha best giler!!!! ;) ...


sut this is de video yg me myself dint realise dt i recorded them ;) ku pun inda tau cana leh ku lupa bah mybe sal panik atu belari kan betapuk then tarus lupa video be -on n since i pressed de button konon kan ngambar sut pucat2 ahahah p instead ku teoff de video sayg eyh ;( but i hope everyone enjoy de video ku tawa nie evertym liat diz video ahhaha ;)

p/s: kamu sorry ni few pix dt i gt in ma camera since tt inda byk ambil pix masari tu tt mybe inda upload in fb blog jaa pix nie hehe sal pix frm tyrah n beqah pn mantap n byk jua ehhehe+ tt busy ahahah busy bejalan ;p




Happy busday Sut!!!! cantek cake cLicK cliCk nya ahhaha ;)


Group photo with busday girl ;)


Best de foods & de place (Icebar) nie lawa ;)
Basar kotak Dari sut ahhahaha ;p







video

1st video...ahahaha anie best kamu tt tu kan video u guys busy2 with cakes
kali ahahha tenampak rehan atu tarus baaa zzzzzzzzooooooooommmmmmm
ahahah..enjoy ;)


video

2nd...ani ehhehe sut inda tantu rasa ahhaha watch diz out ;)


video

3rd ehehhehe ;) sing a song for u ;)

Tiada yang lebih indah selain melihat..
mata itu memancar kan seribu makna ...
kegembiraan kadang tak terungkap dgn kata-kata ....
Tapi mampu terserlah melalui Wajah..samaada
senyuman ..gelak tawa atau airmata...
Ia adalah untuk di kongsi bersama....


Masa dan saling harga menghargai
Tak mampu tertewas ....
kerna ikatan persahabatan lahir dari masa
yang akhirnya menciptakan kenangan terindah

With Love _^)v