Monday, June 29, 2009

M & T BFF!!!


Custom Glitter Text


Thankz for everthing~Medah ...We are now 10 yrz old heeeheh~ i miss our old days...to be in same classroom n buat kaja sama2,exchange letters n begauk2 g ehehheh..dat memories alwez de best~

Dulu Kini & SelamaNya

Salam Sayang _^)v



Friday, June 26, 2009

CaBaRan AnaK BRUNEI -BIBD _^)V

on the 14th june ehheheh kami juin cabaran anak brunei BIBD ..fuh syok n bessstttt hahahah
challenging laa games nya mana inda awal2 dah naik bukit tertinggi di sek yayasan hahaha belari g tu ~ toink hahaha p sesusah2 mana pun heheheh kami mampu g begmbar tym games a hehhehe~ eventho kami not in de top 5 hehehe maybe no 7 kali kami hahaha perasan =D but be in KRYPTONITE group with naina,chichi and azim was de coolest n fun experience ~and not to forget , thankz to azim coz bawa camera tym game atu hahahhaha atleast ada kenangan =)


closing Di maLL gdg








Lucky No _^)v

chichi, naina, azim
De coolest team ever heheheh---KRYPTONITE ---

mengail ikan yg dapat di makan =)

diz game was tough hahahhaha 4 of us dapat tin p semua
dapat ikan bedukang hahahah sapa kan makan tu huhuhu
Di kg ayer otw to kg Tamoi ~ sampat g kami begambar
a tym busy + naleh bemain a heheheh

Ni nah De puzzle =P

solve maths equation to unlock box n solve puzzle


main dart to balloon ~

ThE 4th Robocon _^)v

ThE 4th Robocon - BetWeeN UBD & MKJB_^)V held on the 13th June 2009 at Sg Akar Di RTB building ~ me and LT juin dr Voo on behalf physics department ehhehe n amsyar,auzi,liang came later to support jua..kesian nie dat day a sikit saja baa supporters UBD n mcm2 laa dugaan be4 drg nie compete~ one of it sal baju since ubd nada baju uniform yata one of our lecturer paksa balik ke ubd n get the Blue ubd tshirt~ but ehheheh at last alhamdullilah UBD won the competition n diz coming 20+ july insya drg ke TOKYO huhuhu siuk!!! hope UBD do get through it well n balik dgn KEMENANGAN Amin!!!





The Winner _^)v





UBD robot ~ able to lift up the load

MKJB









Le ThienG ,Dr Voo AND Liang










Robot UBD =)

Sunday, June 14, 2009

....continuation...Duet violin n piano _^)v

vIOLiNISt sEbaStian and Pianist AlfreDo

video

video

This 2 video Tt upload cantek nie musics nya byk g p i just choose dis two laa.
Btw to Ryan ehhehe yg mau meliat p inda ada chance nah ryan hahaha apakata urg sampaikan taa hajat meliat ehhehe =D... To all yg listen to dis video Enjoy Kamu_^)v

Hada,Ella,Tyrah,Nnia.Beqah,Tt,nAD,...sUsan n Sebastian (SS yoo ehhe)
Nijah, cuznya and RyNa =)

with Alfredo ~ ya nie suka bergambar dgn kami
hahhaha mcm ada smth wrong a dgn kata2 itu hahahah
[sapa yang mau bergmBar dgn Sapa nie =D ahhaha]



Sesi men-Yepet Kan Mata wakaakka=D

iKLAn gigi ~ ehheehhe =)




sut a boooo ahahahah ..=D
Sut mencumel kan diri nya =D
hehehehhe bowh lupa rotate hahahha cantek jua baa a hahaha
exercise leher nie if kan liat pic a ~





Kes nada kan di buat bunga jadi mangsaa~

manith =D






aNI kes kami lapar yata dropped by ke mamih yg
berdekatan