Wednesday, July 29, 2009

27/7 ~ De surprise Busday event For SuTonG_^)v


The Story Begins....~ Nadhirah n Tt Ngam Bepesbuk N ngam online jua lastweek Dalam beceta2 sal first outing ke Pantai muara after sut bAlik from Betapa ehehhe ;P kami Pun beceta sal de upcoming big day aka busday sut on the 24th july ..masa atu we basically plan roughly saja then decide laa to give msg to everyone tru FB ;)

after diskuss2 with everyone n on 27/7 sofar everyone okay but unfortunately ryna inda dapat p since cake dah beorder so dgn sedyhnya kami have to continue de plan sorry ryna ~ N ehhehe nijah banar nya inda belaku p ahaahh tt anie majal jua ;p ehheheh biarlaa rahasia apa2 jaa plan kami atu ahahha banar nya byk changes nie dari plan A ke Plan B and From Plan B ke part 1 and ke part2 kali bebalik ke part 1 ahahah p final plan is to ask rehan do de acting coz i knw she can do it better ;) if tt yg membual wahaahah sure panya ..ahaha mls kan nyambung ;P

And ehheheh guess wat sutong aka liyana ~ terkezut beruk eheheh ;p pucat berabis ya + ada blushing2 jua wakakka~ from that face i knw dat our planned is successful!!! alhamdullilah ..._^)v


Thankz to rehan coz ya convince kan sut ehhehe n high Five to everyone [Rehan,Nad,Beqah,nijah,Tyrah ] coz we did de celebration atu grand berabis n for me de part kita betapuk n plan all de things atu dahsyat haahha best giler!!!! ;) ...


sut this is de video yg me myself dint realise dt i recorded them ;) ku pun inda tau cana leh ku lupa bah mybe sal panik atu belari kan betapuk then tarus lupa video be -on n since i pressed de button konon kan ngambar sut pucat2 ahahah p instead ku teoff de video sayg eyh ;( but i hope everyone enjoy de video ku tawa nie evertym liat diz video ahhaha ;)

p/s: kamu sorry ni few pix dt i gt in ma camera since tt inda byk ambil pix masari tu tt mybe inda upload in fb blog jaa pix nie hehe sal pix frm tyrah n beqah pn mantap n byk jua ehhehe+ tt busy ahahah busy bejalan ;p




Happy busday Sut!!!! cantek cake cLicK cliCk nya ahhaha ;)


Group photo with busday girl ;)


Best de foods & de place (Icebar) nie lawa ;)
Basar kotak Dari sut ahhahaha ;p







video

1st video...ahahaha anie best kamu tt tu kan video u guys busy2 with cakes
kali ahahha tenampak rehan atu tarus baaa zzzzzzzzooooooooommmmmmm
ahahah..enjoy ;)


video

2nd...ani ehhehe sut inda tantu rasa ahhaha watch diz out ;)


video

3rd ehehhehe ;) sing a song for u ;)

Tiada yang lebih indah selain melihat..
mata itu memancar kan seribu makna ...
kegembiraan kadang tak terungkap dgn kata-kata ....
Tapi mampu terserlah melalui Wajah..samaada
senyuman ..gelak tawa atau airmata...
Ia adalah untuk di kongsi bersama....


Masa dan saling harga menghargai
Tak mampu tertewas ....
kerna ikatan persahabatan lahir dari masa
yang akhirnya menciptakan kenangan terindah

With Love _^)v

Friday, July 24, 2009

Today 24 th july is the big Day to Sutong aka LiYanA ehhehe ...

Wish u A very HaPPy BirthDay Sut!!

May Allah bless u with happiness success & goodhealth awez amin!!
& Wish dat de ryte person will come along to Ur LiFe ...ReaL SooN ;D



Salam Sayang
Titty & Ur geng2 ;)

Monday, July 20, 2009

NBT treasure Hunt _^)v

Activity : NBT Treasure HunT
Theme : Pirate Caribbean huhuhu ;p
our Team No: 169
MemBers: SaiFul, FatHi fuad, Yanne and ofcoz Me ;)


yeay it was fun from de 1st day we had short briefing on friday 10th july sampai laaa Tyme 12th july atu on wich we had de real hunt ;) ...Everyone sporting and relax jeee even taa weather panas ..kami ayung2 dlm keta huhuhu coz we read write and think while keta moving on ..but still gve everyone in ma team gve de best ehehhe...some ques nya very tricky like we all think too deep and complicated baaa padahal de answer dapan mata wahahah n simple ..bsically we know de pattern of de game n ques nya sooo..if gt a chance to juin next yer ehehhe hope sooo then insya manang nie ehhehehe * macam banar * ;p ...so people out there if u guys gt a chance to join the toyota NBT do sooo...fun experience ehhhehe~ ..beli keta from toyota taaa ku nie ehhehe ober ;p




With Tyrah ehehhehe ;)
TyRah, Fathi,Yanne & Cepole



Pirates On the Stage ;p









Team with De Car --169


On The Briefing Day _^)v

Team-mates



Sunday, July 19, 2009



Lunch di Excapade Qlap^ ^...we had kinda small gathering with Jun ehhehe he just got back frm training ..and kami kana belanjaaa wakakaka * happy hapy tapuk tangan *...arah table atu baru dikit tu ehhehe lum g sampai order kami kan full saja inda bah meja atu ehhehe yata supaya nmpak sopan ahahha ani jaa tt gambar eheheh;p



In long-distance friendships...No distance of place or lapse of time
can lessen the friendship
Apa ka benda nya nie ehehheeh =p

yeay setelah sekian lama inda be-bbq ma sis terseliur kan makan ayam BBQ
ehehhe sunday afternoon tu ard 5pm laa kami pun bbq tarus taaa dinner ehhehe







Best jua makan di luar parking keta belakang rumah ehhehe
if ramai-ramai gather lagi best !!! ehehhe _^)v

Jalan2 menyoping + makan_^)v





Fyz ,aida n Medah n me lunch dgn a set of Ambuyat ehhehe ^ ^ sedap~

really had fun with de girlz ~
...................................................................................................................................

end of june and early july i went for makan2 and nyuping ehehhe with medah, aida n fyz

.....................................................................................................................................



ehheheeh abiz spec di kadai atu leh kami =P

nyum2 hehehe medah atu dua cawan baa ehhehe ;p

Wednesday, July 15, 2009

..Pasta+Pizza+latte tyme _^)v









nyum nyum hingga menjilat jari ehehhe ; P

Macam mangkuk atu bashar dari saye kan ? ehhe=D



date : 25 /6/09


.....had dinner with family ...Pizza and pasta tyme ehehhe=)


p/s: sapa kan belanjaaa saya ..gto2 jaaa grentiii on punya ehhehe=D

Tuesday, July 14, 2009

....cuti-cuti Brunei..._^)v

date : on sunday 21st june 2009
venue: ke bulan + kehati mu hahahaha=D

ma family and i planned kan ke tutong + Belait ehhehe anyway ma bro cant join us dt day huhu rugi ya ehehhe salah =D... we started our journey at around 7 am...first kami breakfast laa makan Martabak + teh tarik!!! wakakkaak rah area lambak i forgt de name of dkadai ehhehe...

Then kami continue de journey ke tasek lama + muzium sana ..menghayati keindahan alam+ bephoto2+ makan angin hehehe then kami ke belait ...

im not familiar with belait laaa ..coz ive no relatives there N kami ke KB nie if kan ke Miri saja ehehe...but i have lotz of frenssss there eheheheh hopefully coming raya nie tt dapat ke KB Laa raya rah frenz staying sanaa=)..btw lasweek i told fung li ( she's ma coursemate ehehe yata suweet ya nie yaa kaata " laaa nextym if u wana go n visit belait or go to her place laaa di mumong just text her " so dat ya dapat bawa makn eheheeh suweeettt kaan terasa ku cam aku tu mcm pelanconng baa ehhehe =D... back to our journey basically di KB kami ke mumong kg pandan ke lumut seria semua laaa from hujung ke ujung hehehhe ~ ayung jua laaa kanyang makan angin ehehhe nada deh..atu mana inda!! hahahah liat tv jua dlm keta baca translation g ya taaa ayung kajap hahaha =p


here some pics ~;)

macam c banar kami bawa map a eheheh last2 gprs jua yg beguna =D






kaka & abg ;)









unique rumput nya ~












...keindahan Alam mampu beri ketenangan & keceriaan..dan ciptaanNYA sungguh ajaib sekali....